tradycyjne
Liczba pozycji: 3
Atlas wędzonek i wyrobów domowych – ebook
Marta Szydłowska
Przygotowywanie domowych wyrobów to piękna polska tradycja kulinarna. Produkty te są naturalne, świeże i zdrowe, nie zawierają szkodliwych dla zdrowia substancji, takich jak barwniki, konserwanty i ulepszacze. Książka zawiera wiele ciekawych i sprawdzonych pomysłów na własnoręcznie wytwarzane przysmaki. Wśród nich znajdują się zarówno tradycyjne przepisy, jak i nowatorskie pomysły wzbogacone o nowe...Data dostępności:
Data publikacji:
Dziedzictwo Jadeitu. Saga o Zielonych Kościach. Tom 3 – ebook
Fonda Lee
W Dziedzictwie jadeitu, niezwykle wciągającym ostatnim tomie Sagi zielonych kości, rodzeństwo Kaulów walczy z konkurencyjnych klanami o honor oraz władzę nad metropolią inspirowaną miastami Azji Wschodniej. Jadeit, tajemnicza magiczna substancja, ongiś dostępna wyłącznie dla wojowników zielonej kości z Kekonu, budzi obecnie zainteresowanie na całym świecie. Wszyscy pożądają niezwykłych możliwości,...Data dostępności:
Data publikacji:
Insulinooporność w polskiej kuchni – ebook
Magdalena Makarowska Dominika Musiałowska
Lubisz tradycyjne, domowe jedzenie, ale wiesz, że znajduje się ono na czarnej liście? Katujesz siebie i innych wymyślnymi, niskokalorycznymi potrawami, choć w duchu marzysz już tylko o tym, żeby wrócić do dotychczasowej diety? A może przygotowujesz kilka posiłków, bo domownicy kręcą nosem na to, co ląduje na ich talerzu, i domagają się kotleta czy gołąbka? Koniec z gotowaniem dla każdego innego...Data dostępności:
Data publikacji: