newsweek polska
Liczba pozycji: 6
Newsweek Polska – e-wydanie – 22/2024
Newsweek , obecny w Polsce od 2001 roku, jest najchętniej czytanym polskim tygodnikiem opinii. Co tydzień zapewnia swoim czytelnikom aktualny i wyrazisty obraz polityki, gospodarki, nauki i kultury. Newsweek od dziesięcioleci wyznacza światowe standardy dziennikarstwa. Polskie wydanie już na początku swojego istnienia spotkało się ze znakomitym przyjęciem ze strony czytelników i od lat zajmuje pozycję...Data dostępności:
Data publikacji:
Cena: 9,03 zł
Opinie o produkcie9,50 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 9,03 zł- Dostęp online PDF
Newsweek Polska Historia – e-wydanie – 3/2024
Magazyn o tematyce historycznej. W każdym numerze prezentowane są ciekawe wydarzenia i postaci historyczne. Wśród autorów tytułu znalazły się takie nazwiska jak: Bogusław Wołoszański, Tomasz Łubieński, Antony Beevor, Timothy Snyder, Simon Sebag Montefiore oraz dziennikarze tygodnika Newsweek Polska .Data dostępności:
Data publikacji:
Cena: 11,88 zł
Opinie o produkcie12,50 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,88 zł- Dostęp online PDF
Newsweek Nauka – e-wydanie – 1/2024
Magazyn popularnonaukowy przygotowany przez redakcję tygodnika „Newsweek Polska”.Data dostępności:
Data publikacji:
Newsweek Wydanie specjalne – eprasa – 1/2024
Wydanie specjalne Newsweek Polska , polskiej edycji amerykańskiego tygodnika, który od dziesięcioleci wyznacza światowe standardy dziennikarstwa.Data dostępności:
Data publikacji:
Newsweek Historia Extra – e-wydanie – 1/2023
Magazyn o tematyce historycznej. W każdym numerze prezentowane są ciekawe wydarzenia i postaci historyczne. Wśród autorów tytułu znalazły się takie nazwiska jak: Bogusław Wołoszański, Tomasz Łubieński, Antony Beevor, Timothy Snyder, Simon Sebag Montefiore oraz dziennikarze tygodnika Newsweek Polska.Data dostępności:
Data publikacji:
Menu świata – ebook
Jacek Pałkiewicz
Kto nie jadł z patelni sąsiada, niewiele o nim wie. Docierając do niezliczonych miejsc, osad, wiosek, przysiółków, metropolii, miałem okazję – ale przecież i konieczność –obcować z wieloma niezwykłymi potrawami. Nieraz przyszło mi łamać żywieniowe tabu wszczepione nam przez europejską kulturę. To się je, tamtego nigdy w życiu, to wspaniałe, tamto obrzydliwe. Iluż ludzi robi takie uwagi, przyjmując...Data dostępności:
Data publikacji: